Hier zie je mij aan het werk

loodgieter Xavier Polet Wortegem-Petegem chauffage sanitair zink voor en na 14

Ik ben geboren (°1973) en getogen in Wortegem-Petegem. Mijn opleiding kreeg ik in het VTI in Kortrijk. Intussen heb ik meer dan 30 jaar ervaring in nieuwbouw-, renovatie- en herstellingswerken aan centrale verwarming, sanitair en zinkwerk. Ik ben gehuwd met Griet, die instaat voor alle administratie. Samen hebben we drie kinderen.

Om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën en tendenzen, volg ik regelmatig opleidingen bij organisaties (vb Syntra) en bij mijn leverancier-partners (oa Viessmann). Ik ben in het bezit van een verplicht GV-erkenningsnummer (TV-attest), dat om de vijf jaar opnieuw behaald moeten worden.

Ik werk met gedrevenheid en passie. De tevredenheid van mijn klanten staat voorop en daarom probeer ik altijd een oplossing voor te stellen die op lange termijn werkt. Niets is immers vervelender dan een probleem dat steeds weer opduikt. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te handelen en geef alle prioriteit aan de nazorg van mijn bestaande klanten, waarmee ik een jarenlange samenwerking opgebouwd heb.

Xavier Polet

Contacteer me